Lørdag d. 28. september skulle dette års klubmester i ASC findes. Traditionen tro bliver klubmesterskabet afholdt i enkeltstartdisciplinens ånd, hvor alle ryttere skal ud på to omgange á 11 km i det lettere kuperede terræn nordvest for Tilst. Rytterne bliver sendt af sted med 1 minuts interval, og så gælder det for den enkelte at komme ind i en god rytme og holde de bagvedliggende konkurrenter på afstand.
Resultatet af klubmesterskabet blev som følgende:

  1. Mathias Skipper – 34:14
  2. Rasmus Severinsen – 34:36
  3. Hjalte Knudsen – 37:03

Samtlige tider fra i år og tidligere år kan findes her: Link

Efter en hurtig skylder, som vi med nød og næppe slap for under løbet, var det hjem til Steffen til fællesspisning og præmieoverrækkelse. Her havde Fie og Steffens kæreste Monica haft fuld gang i køkkenet for at lave mad. Til dessert var der en overraskelse i form af en ASC kage, som Monicas studiekammerart havde bikset sammen til anledningen.
En gang før midnat besluttede de resterende at festen skulle fortsætte i byen.

Vi glæder os allerede til næste års klubmesterskab!