Kalenderen siger nu 2020, og der er ikke lang tid før landevejsæsonen for alvor går igang. Derfor kommer der en kort beretning fra bestyrelsen om hvad der sker for tiden i Aarhus Studenternes Cykelklub.

Sæsonstart

Hvis vejret arter siger, regner Aarhus Studenternes Cykelklub med sæsonstart fra marts måned med  faste træninger og vejkaptajner. Hvis man gerne vil være med fra start, skal man huske at oprette sig som medlem via holdsport. Det kan man gøre via vores Bliv medlem-side. Vi vil vove at påstå, at vi nok er den billigste cykelklub i Aarhus og omegn 😉
Når man har søgt om medlemskab, skal man også huske at melde sig ind i vores facebook-gruppe, her slår vi nemlig op hvilke ruter vi kører og hvornår vi kører.

Klubtøj

Vi regner med at kunne åbne op for salget af klubtøj til den nye sæson inden længe, som bliver fra xtreme igen år. Sidste år var vores første år med xtreme cykeltøj, og klubbens medlemmer har været ovenud tilfredse med kvaliteten af tøjet 🙂 Bestyrelsen er ved at finde interessante sponsorsamarbejde, så prisen på tøj kan holdes så lavt som muligt. Der er pt. en ikke bindende afstemning på vores facebook-gruppe om hvorvidt man er interesseret i klubtøj for 2020-sæsonen. Når der åbnes op for salg af klubtøj, kommer det til at ske via holdsport.

Events og motionsløb

2020 bliver velnok det mest begivenhedsrige år for ASC nogensinde. Bestyrelsen har på det seneste møde fastlagt en række events og motionsløb, som klubben vil deltage i. Der kommer et opslag på et senere tidspunkt vedrørende disse, men kort kan der nævnes events som: det traditionsrige Paris-Roubaix og forårsklargøring, to century rides, sommerafslutning og planer om en træningslejr! Derudover regner ASC blandt andet at stille til start som klub i løb som Bakkeløbet, DGIs holdløb, Det Østjyske Bakkeløb m.fl.