Løbskalenderen

Mens regnen stadig siler ned i disse uger, har bestyrelsen udarbejdet en løbskalender for 2020.
Blandt de udvalgte løb, er der gamle kendinger såsom Bakkeløbet, Marselisborgløbet og Mols Bjerge Grand Prix. Der er også kommet nye løb til såsom Fjorden rundt. Løbskalenderen kan løbende blive opdateret med nye løb, så hold dig ajour på Løbskalender 2020. Som det ser ud nu bliver det disse løb, som klubben vil forsøge at møde talstærkt op til:

 • 5/4 – Rundt om Rold
 • 26/4 – Bakkeløbet
 • TBA – DGI holdløb Mårslet 
 • 10/5 – Grejsdalsløbet
 • 21/5 – Danmarks højeste Motionscykelløb
 • 13/6 – Fjorden Rundt (Ringkøbing)
 • 27/6 – DGI Hærvejsløbet
 • 12/8 – Det østjyske bakkeløb (DØB)
 • 29/8 – Coast2Coast Jylland
 • 30/8 – Marselisborg Cykelløbet
 • 13/9 – Mols Bjerge Grand Prix

Og mens vi venter på regnen stopper, er der ved at blive lagt sidste hånd på sponsorer og klubtøj for 2020 sæsonen, så hvis man som medlem ikke allerede har tilkendegivet hvorvidt man ønsker at købe et sæt, så hop ind på vores facebookgruppe, hvor du kan finde mere information og et udkast til designet.