Corona Løbsserien

Mens vi ventede på opstart af træningen under lockdown, havde ASC arrangeret en løbsserie, hvor ASCs medlemmer mod hinanden på forskellige rundstrækninger omkring Aarhus. Over 5 uger blev der kørt på 5 forskellige rundstrækninger i en form for interimistisk individuel tidskørsel.
Top tre listen endte med at se ud således:

  1. pladsen: Roeland Jensma
  2. pladsen: Hjalte Knudsen
  3. pladsen: Rasmus Svane Ditlev Severinsen

De to sidstnævnte var a point, men Hjalte endte med at deltage i flere løb end Rasmus, hvorfor han blev tildelt anden pladsen.

 

Opstart af træningen

På trods af en noget uheldig start på sæsonen, har ASC alligevel oplevet stor fremgang i medlemsantallet. Det er særdeles glædeligt, og klubben kan endelig tilbyde flere grupper alt efter hvor hurtig man er. Det kulminerede d. 26 maj, hvor der var så mange til træning, at der var hele tre grupper.

Går du og lurer på at være med til træning hos ASC? Gå ind på Bliv medlem-siden, hvor du kan læse mere om det at være medlem i ASC og samtidig tilmelde dig klubben.

 

Klub events resten af året

Corona har skubbet på vores sædvanlige og ellers planlagte program, men bestyrelsen har ændret lidt på planerne, og endda nogle nye på vej.
Blandt andet kan man se frem til at to century rides, girls only ride med en af Danmarks bedste kvindelige cykelryttere, træningslejr (sommerhustur), løbsserie og flere velkendte begivenheder såsom at se cykelløb sammen.
Hold øje med hjemmesiden og Facebook for at følge med, når bestyrelsen løbende offentliggøre begivenhederne.

God vind!