Tirsdag d. 9 juni blev ASCs løbsserie 2020 skudt igang.
16 friske ryttere mødte op med forholdsvist friske ben. Nu hvor man må samles mere end ti personer, kunne vi køre samlet ud til Crit ruten.
Der blev kørt en fælles omgang på ruten, så alle kunne få den genopfrisket eller se den for første gang. Allerede inden løbet var skudt igang lagde Emil Irming ud med to defekter: Først en knækket kæde, og dernæst et ødelagt gearkabel så gearingen hed 53/12 eller 39/12.

Eftersom ASC har fået et højt deltager antal i 2020, er der for første gang nogensinde to klasser i løbsserien, A og B. Det er rytternes egen vurdering samt vejkaptajnerne, hvor man hører til. Ifølge Løbskommisær Hjalte er tommelfingerreglen, at grænsen går ved omkring 3,6 w/kg, hvis rytteren ved noget om sine watt-tal.

I A-klassen var der et nyt ansigt, Asbjørn Ravn, som skulle blande sig mellem Skipper og Rasmus Severinsen som normalt kæmper om toppen af podiet.
Dugald måtte udgå undervejs med defekt. Læs mere om A-løbet, og se den endelige resultatliste her.
B-klassen bød også på nye ansigter i løbsserie-regi. Heriblandt Mads Bossen som endte på podiet. Den endelige spurgt blev forpurret af en traktor, og blev en rodet affære med Lasse Broberg øverst på skamlen efterfulgt af Rasmus Dyrgaard og Mads Bossen. Undervejs havde Andreas Bennekov næsten tilslutning til frontgruppen, men måtte trække efter Emil lagde pres på foran samtidig med der var en løbsk hest i den modsatte side af vejen. Se den endelige resultatliste her.
Alt i alt en godkendt start på ASCs løbsserie, der bød på veloplagte deltagere, godt vejr og højt humør.

I forbindelse med åbningen af ASCs løbsserie, har klubben fået åbnet op for et nyt system. Her vil der komme resultater fra klubmesterskaber og de forskellige løbsserier, hvor rytterne samtidig har en palmares-side. Se nærmere i menuen under konkurrencer.