I torsdags blev 2. afdeling af ASCs løbsserie afgjort. På trods af høj solskin, var der kun 13 ryttere der mødte op. Skipper måtte allerede inden samling, udgå fra dagens løb med et defekt kassettehus. Han var dermed ikke i stand til at forsvare sin podieplads.

Efter Hjalte missede løbet sidste uge, var han klar til denne uge, hvor han endte ud på podiet i A-klassen. Ved siden af ham stod Asbjørn, som endnu engang stod øverst på podiet efter 5 omgange på ASCs crit rute. A-gruppen bød på en spændende spurt om de sekundære placeringer, hvor et målfoto ville have været meget behjælpeligt. Læs hele løbsreferatet her.

I B-gruppen var der ikke mange til start, kun fem ryttere. Men det betød slet ikke, at der blev givet ved dørene. Der var angreb efter angreb, og frontgruppen endte med at være et helt minut hurtigere end sidste uge. Øverst på podiet endte Rasmus Dyrgaard, som nu ligger samlet nr. 1 i B-klassen. Du kan læse mere om det hektiske B-løb her.
Ruten var som nævnt på ASCs crit rute, og ifølge Strava blev der gået til den i A-gruppen, da der blev høstet nogle kroner til torsdagens løb.

Næste afdeling i ASCs løbsserie er allerede tirsdag d. 23, så er der god tid til at lade op inden klubben lørdag skal køre årets første century ride.