Tirsdag d. 25 august var tid til årets første løb for ASC som klub. Det var det årlige DGI Holdløb Tilst, hvor klubben stillede med hele 3 hold. Hvert hold har lavet et referat over deres holdløb.

Hold 3 viste overskud fra start ved at varme op helt indtil 15 sekunder inden vores starttid. Overskuddet var måske størst hos Kenneth, der spiste en gel efter 20 sekunder på ruten. For alle på hold 3 var holdløb en ny disciplin, vi havde derfor blot et mål om at køre et holdløb, hvor vi distribuerede vores kræfter ligeligt over de 4 omgange og fordelt mellem de 5 ryttere efter niveau og dagsform. Da vi nåede i mål, var vi tre der næsten ikke kunne holde hjul. Sammenholdt med jævne omgangstider må målet siges at være opfyldt. Vi havde en tabt kæde og lidt tæt trafik undervejs der gjorde, at holdet blev delt i to, men vi løste problemerne godt. Alt i alt en god oplevelse, der har givet sammenhold og mod på mere hos hold 3.

Hold 2 lagde ud med et stærkt tempo på første runde, hvilket fik Dugald helt op i det røde felt. Det betød at tempoet blev sænket en smule, og de 4 andre ryttere tog længere føringer for at få alle mand med rundt på de 4 omgange. Rulleskiftet kørte med god rytme, på trods af en mand sad permanent på hjul i gruppen. Det lykkedes Dugald at holde hjul indtil den sidste stigning, hvorefter Lasse, Martin, Viktor og Steffen kunne tonse den sidste km. til mål.

Hold 1 blev sendt af sted som det sidste af de tre stærke ASC hold. På trods af at rytterne ikke havde kørt en holdtidskørsel sammen før, fandt holdet hurtigt ind i en god rytme. I starten af 2. omgang bliver Niels uheldigvis ramt af defekt og de resterende fire ryttere må fortsætte ufortrødent som aftalt inden startskuddet lød. Der bliver holdt et solidt pres i pedalerne og holdet overhaler mange af de andre hold samtidig med at der holdes skarpt øje med den til tider tætte trafik. På sidste runde er Hjalte af flere omgange ved at se sort, og er også tæt på at eksplodere opad bakkerne. Det lykkedes at køre samlet i mål vha. flere oversidninger fra Hjaltes side samt fænomenale føringer af Rasmus og Mattias i den fænomenale tid på 1:02:07. Det giver et gennemsnit på 43,4 km/t på den 45 km lange rute, hvilket også betyder en suveræn 1. plads i rå tid samt indehaver af hurtigste omgang med 44,1 km/t i snit. Man kan se alle tider fra DGI Holdløb her.

Hold 1:
Rasmus Severinsen
Mattias Skipper
Otto Kristensen
Niels Melgaard
Hjalte Knudsen
Chiptid: 1:02:07 (43,4 km/t)

Hold 2:
Steffen Larsen
Viktor Haldborg
Martin Pausgaard
Lasse Broberg
Dugald Reid
Chiptid: 1:07:37 (40,4 km/t)

Hold 3:
Mathias Nielsen
Lasse Ahmt
Rasmus Dyrgaard
Frederik Svendsen
Kenneth Markussen
Chiptid: 1:10:17 (38,3 km/t)