Tre mand i ASC’s farver stod klar til start i den lille flække, Nødager, midt på Djursland. Nu da sommervejret langt om længe havde ramt Danmark, cyklede de tre klubkammerater sammen derud fra Aarhus.
Ruten bød på syv omgange af knap 12 km på en pandekageflad rundstrækning, som betød at et udbrud aldrig kom af sted trods mange ivrige forsøg.
I stedet skulle afgørelse ske i en spurt, hvor Hjalte ligger forrest med Rasmus på hjul på opløbsstrækningen. Spurten blev åbnet tidligt og eksplosivt, som medførte, at Esben blev presset ud i rabatten, men her holdte han kæden stram og spurtede sig til en 6. plads. Rasmus satte en stærk spurt ind, men blev lige akkurat overhalet på målstregen og blev dermed to’er.

ASC’s resultater:
Rasmus: 2
Esben: 6
Hjalte: 22

Gennemsnitsfart: 40,0 km/t
Fotocredit: mbaek.dk

Skrevet af Hjalte Knudsen