Seks friske ASC-ryttere var draget til Ringkøbing i det vestjyske for at stille op i motionscykelløbet Fjorden Rundt, som er 102 km rundt om Ringkøbing Fjord. Rytterne overnattede hos Hjaltes forældre i Ringkøbing dagen inden løbet, hvor menuen, naturligvis, stod på spaghetti kødsovs og ikke mindst Mor Pias lækre kager!
Som ventet var der en solid nordvestenvind, som betød hurtig tur ned til Bork, hvorefter der ventede godt 35 km modvind i den åbne klithede. ASC var med helt fremme og tog stor del i føringsarbejdet – ikke mindst i den hårde modvind. Da feltet nåede Søndervig med 10 km til mål i medvind, begyndte angrebene at komme fra ASC. Efter flere forsøg lykkedes det Steffen og Hjalte at lave et hul til feltet. Herfra var det stram kæde ind til Ringkøbing, hvor Steffen får taget nogle lange føringer, holder feltet bag sig og kører hjemmebanefavoritten sikkert til målstregen og nupper dermed første og anden pladsen.
Det stopper ikke her, for det feltet kort tid efter rammer opløbsstrækningen spurter ASC-rytterne sig flot til de sekundære placeringer og dermed indtog ASC hele top 5 i Ringkøbing.

Super godt gået af alle mand!

ASC’s placeringer:
1. Hjalte Knudsen
2. Steffen Jul Larsen
3. Anders Mortensen
4. Viktor Haldborg
5. Rasmus Dyrgaard
15. Mathias Lund Nielsen