Trods den ikke alt for lovende vejrudsigt var syv ASC-ryttere taget med færgen fra Aarhus til Samsø.
Efter ankomst til Sælvig klikkede alle mand i og cyklede af sted mod den nordlige del af øen. Det er her, man finder de fleste højdemeter på øen, og bakken, Ballebjerg, skal man altså ikke kimse af for slet ikke at nævne udsigten på toppen af bakken 64 meter over havet. Herfra kan man se over til Tunø og hele vejen til Aarhus og Djursland.

Da gik turen tilbage igennem hyggelige Nordby og ud til den lille by, Langør. Herefter cyklede vi den sydlige del af øen rundt for til sidst at komme tilbage til færgehavnen i Sælvig, hvor alle fik fyldt lidt i tanken inden færgeturen til Hou. Herfra blev vi blæst hjem mod Aarhus af søndenvinden og nåede hjem i tørvejr.

En helt kanon søndagstur, som vi uden tvivl gentager!

Rute: https://ridewithgps.com/routes/36981747